ÉLMÉNYLÖVÉSZET
Élménylövészet.png

Sportegyesületünk vizsgázott és gyakorlattal rendelkező lövészetvezetői felügyelete mellett, fegyvertartási engedéllyel nem rendelkezők számára lőfegyvereket biztosítunk, melyeket a lövészsport szinte minden ágában kipróbálhatnak.

 

Szolgáltatásunk nem titkolt célja, a magyar lövészsport népszerűsítése, minél szélesebb körben történő bemutatása.

LÖVÉSZKLUB
Lövészklub2.png

Egyesületünk tagja a Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetségnek és a Magyar Sportlövők Szövetségének, sportolóink a lövészsport szinte minden szakágában versenyeznek.

"A dinamikus lövészet alapja az, hogy a gyorsaságot, a pontosságot, és az erőt megpróbálja egyformán fontosnak tekinteni és beleépíteni a lőfeladatok végrehajtásába."

KÉPZÉSEK
Képzés.png

Képzéseinket nem kizárólag a sportlövők részére tartjuk, azon részt vehetnek rendvédelmi szervek tagjai, a munkájuk során egyéb területen fegyvert viselők, de akár teljesen civil, a fegyverek iránt érdeklő személyek is.

Az oktatásokat kis csoportokban, családias hangulatban tarjuk, melyek minden esetben oklevél, bizonyítvány, vagy munkavállaláshoz szükséges okirat kiállításával érnek véget.

Revolver.png
Eger történelmi belvárosában, mélyen a föld alatt a kazamata rendszer pincéiben, egy igazán izgalmas program vár rád.  Próbáld ki a semmi máshoz nem hasonlítható lövészet élményét.
Érdeklődsz a fegyverek iránt, játszottál vele a számítógépeden, láttad a kedvenc filmedben? Gyere és lőj igazi pisztolyokkal, revolverekkel, puskákkal a T-Body lövészklubban.