GYM PÉTERVÁSÁRA  

nyitva tartás:

10:00 - 20:00 minden hétköznap

weight1.jpg

AZ EDZŐTEREM ÜZEMELTETŐJE A T-BODY FITNESS SPORTEGYESÜLET, MELY ZÁRTKÖRŰ EGYESÜLET. AZ EDZŐTERMET ÉS A RENDEZVÉNYEKET KIZÁRÓLAG AZ ALAPSZABÁLYBAN MEGHATÁROZOTT EGYESÜLETI TAGOK LÁTOGATHATJÁK.

BRONZ KULBTAGSÁG  - 6.000Ft/hó  

A KARDIÓ SZERELMESEINEK A BRONZ KLUBTAGSÁG LEHETŐSÉGET KÍNÁL A TAGSÁG IDEJE ALATT 10 ALKALOMMAL HASZNÁNLI A EDZŐTEREM KARDIÓ RÉSZLEGÉT.  A BRONZ TAGSÁG KERETÉBEN MEGHATÁROZOTT EDZŐTEREMHASZNÁLNAT A TAGSÁG LEJÁRTÁT KÖVETŐ 30 NAPBAN MÉG FELHASZNÁLHATÓ.

Kardió.jpg

SILVER KULBTAGSÁG  - 8.000Ft/hó  

KEZDŐKNEK ÉS KEVÉS SZABADIDŐVEL RENDELKEZŐKNEK AZ EZÜST KLUBTAGSÁG KÍNÁL LEHETŐSÉGET A TAGSÁG IDEJE ALATT 10 ALKALOMMAL HASZNÁLNI AZ TELJES EDZŐTEREM SZOLGÁLTATÁSAIT. AZ EZÜST TAGSÁG KERETÉBEN MEGHATÁROZOTT EDZŐTEREMHASZNÁLNAT A TAGSÁG LEJÁRTÁT KÖVETŐ 30 NAPBAN MÉG FELHASZNÁLHATÓ.

rookie.jpg

GOLD KULBTAGSÁG  - 8.000Ft/hó  

AZ IGAZI TERMINÁTOROKNAK AZ ARANY KLUBTAGSÁG KÍNÁL LEHETŐSÉGET A TAGSÁG IDEJE ALATT KORLÁTLANUL HASZNÁNLI AZ TELJES EDZŐTEREM SZOLGÁLTATÁSAIT.

terminator.jpg

DIÁKOKNAK ÉS NYUGDÍJASOKNAK ILLETVE MINDEN HÓNAPBAN AZ ELSŐ TAGDÍJFIZETŐNEK A HAVI TAGSÁGI DÍJBÓL 20% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK. A BRONZ ÉS SILVER TAGSÁG KERETÉBEN MEGHATÁROZOTT EDZŐTEREMHASZNÁLNAT A TAGSÁG LEJÁRTÁT KÖVETŐ 30 NAPBAN MÉG FELHASZNÁLHATÓ. AZOKNAK AKIK CSAK KI SZERETNÉK PRÓBÁLNI A KLUBTAGSÁG ELŐNYEIT EGY NAPOS TAGSÁGOT "PRÓBA" TAGSÁGOT BIZTOSÍTUNK.

MIA SAN MIA