1/3
FINTESZ TEREM 
Személyi edzés, funkcionális torna, TRX

Szemben a hagyományos konditermi gyúrással a funkcionális edzés lényege, hogy egy valódi életben használható, akár sportról van szó, akár olyan otthoni fizikai munkavégzésre pl. mint mondjuk a kert felásása alkalmas fizikumot céloz meg. A funkcionális edzése egyik legnagyobb felismerése, hogy nem csak azt kell edzeni ami a "tükörben látszik". Ugyanis hiszed vagy sem, az erő szempontjából talán legfontosabb izmokat szokták elhanyagolni a hagyományos fitnesz edzés során.

1/3
EDZŐTEREM 
Konditerem, kardió, személyi edzés

Ha az edzésre csak úgy tekintünk, mint elégetett kalóriatöbbletre, akkor gyakorlatilag mindegy, hogy mit csinálunk, csak minél többet mozogjunk. Viszont a megfelelően végzett súlyzós edzésnek számos további pozitív tulajdonsága is van, az elégetett kalóriák mellett. Ahhoz, hogy megfelelően megterheljük az izmainkat gyakran még a kézisúlyzók sem elegek. Nem azt mondom, hogy nincs értelme otthon edzeni – azt mondom, hogy limitáltak az otthoni lehetőségek.

Edzőtermünk minden igényeknek megfelelő új kondigépekkel és súlyzókkal van felszerelve, pultunkban a táplálák-kiegészítők nagy választékával.

t-body_logo.png

EGER - Fitnesz Stúdió

Eger, Egri Csillagok utca 72.

+36 30 737 4787

info@t-body.hu

PÉTERVÁSÁRA - Edzőterem

Pétervására, Szabadság tér 2.

+36 30 612 3063

info@t-body.hu

EGER - Kazamata Lőtér

Eger, Városfal út 1.

+36 30 737 4503

loter@kazamataloter.hu

© 2014. Minden jog fenntartva!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now