KAZAMATA LŐTÉR

Eger történelmi belvárosában, mélyen a föld alatt a kazamata rendszer pincéiben, egy igazán izgalmas program vár rád.  Próbáld ki a semmi máshoz nem hasonlítható lövészet élményét.
Érdeklődsz a fegyverek iránt, játszottál vele a számítógépeden, láttad a kedvenc filmedben? Gyere és lőj igazi pisztolyokkal, revolverekkel, puskákkal a T-Body lövészklubban.

ÉLMÉNYLÖVÉSZET

Sportegyesületünk vizsgázott és gyakorlattal rendelkező lövészetvezetői felügyelete mellett, fegyvertartási engedéllyel nem rendelkezők számára lőfegyvereket biztosítunk, melyeket a lövészsport szinte minden ágában kipróbálhatnak. Szolgáltatásunk nem titkolt célja, a magyar lövészsport népszerűsítése, minél szélesebb körben történő bemutatása. Az alábbi csomagjaink (a Quicky kivételével) a lőtér adottságainak figyelembe vételével tovább bővíthetőek, a kiválasztott fegyverekre a csomagok tartalmán túl extra lövések kérhetőek, akár a helyszínen is.  Az élménylövészeti csomagok 14 éves kor feletti résztvevő számára elérhetőek. 18 év alatti személy részére azonban a jogszabály egyéb speciális követelményeket támaszt, így kérjük a fiatalkorú részvételét előre jelezzék!

 
 
POLICE PACK - Rendvédelmi csomag

Rendvédelmi csomag. Az amerikai, az osztrák, a cseh vagy akár a magyar rendőrség, rendvédelmi szervek hivatalos szolgálati fegyverei. Makarov, Luger, .38 special más lőszer, más érzés, más energia, más élmény. Gyere és próbáld ki, hogy milyen lőfegyverekkel szolgálnak és védenek, lőj négy fegyverrel szituációs lőlapokra.

4 fegyver / 25 lövés
8.500 Ft/fő-től 
 
S.W.A.T.

SWAT az USA-ban a rendvédelem keretein belül működő speciális egység. A kommandószervezet feladatai közé tartozik a túszmentés, terroristák elleni akciók, komoly fegyverzetű és/vagy nagyon sok főből álló csapat leszerelése. Azok az akciók is rájuk hárulnak, amit a rendőrség nem képes megoldani. Az fegyverzetüket próbálhatod ki a csomag választásával.

4 fegyver / 40 lövés
10.000 Ft/fő-től 
FORTNITE - #1 Victory Royal

A Kazamata lőtér rendelkezik a legtöbb számítógépes játék eredeti fegyver arzenáljával. Fortnite csomag választásával kipróbálhatod a Scoped Revolver-t, Assault Rifle-t, Hunting Rifle-t, Double (single) Pistol-t, és még egy meglepetés fegyvert. A játék izgalma, kiegészítve az igazi torkolat tűzzel és a lőpor illatával, garantáltan felejthetetlen élményt nyújt. (14. éves kortól)

4+1 fegyver / 41 lövés
12.000 Ft/fő-től 
 
 
RAMBO GAME - Öt az egyben

Öt az egyben csomag. Nem kell Rambonak lenni ahhoz, hogy kipróbálj minden kategóriában egy-egy fegyvert. Kiskaliberű sportpisztoly, nagykaliberű maroklőfegyver, kiskaliberű puska, nagykaliberű félautomata gépfegyver, és a félautomata sörétes shotgun. A Sig Sauer, az M4, az AK47 és társaik, mind egy csomagban.

5 fegyver / 50 lövés
15.000 Ft/fő-től 
JOHN WICK

Ha John Wick nem használt egy fegyvert akkor az nem is létezik. Legnagyobb csomagunk választásával a legnagyobb élményt tudjuk biztosítani. Egy változatos utazást a különböző kaliberek és fegyverek világába, melyekkel változó távolságokra elhelyezett taktikai célokra lehet lőgyakrolatot végrehajtani. 

10 fegyver / 65 lövés
20.000 Ft/fő-től 
 
SNIPER POKER - Mesterlövész csomag

A mesterlövész csomag. Egy kiskaliberű precíziós puska, 50 méter, 52 kártyalap. Mesterlövészeink ebből a távolságból adnak le lövéseket egy pakli francia kártya lapjaira, öt lövés, öt lap. A végén a legnagyobb nyer, a royal flush itt is mindent visz. Egyedül is rendkívül szórakoztató játék, de baráti társaságban, céges csapatépítésen, legény vagy lánybúcsún, felejthetetlen élmény.

1 fegyver / 25 lövés
7.500 Ft/fő-től 
AS YOU WISH - A kívánság csomag

Ahogy szeretnéd! Az előre összeállított csomagjaink nem nyerték el a tetszésedet? Te ennél többet szeretnél? Megnézted a fegyvereinket és támadt egy jó ötleted?!? Mondd el nekünk, és állítsuk össze közösen a Te egyedi csomagodat! 

Egyedi ajánlat alapján!
 

KAZAMATA LŐTÉR

  3300-EGER, Városfal út 1.    •   +36 30 737 4503   •   kapcsolat@t-body.hu

  © 2017. by T-Body Shooting Team 

  This site was designed with the
  .com
  website builder. Create your website today.
  Start Now